zwangerschapskleding_mommyme
MOMMY ME

Meer over Manon

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mommyme is ontstaan tijdens mijn eigen zwangerschap.

Waar ik van tevoren mezelf al helemaal zag lopen in de leukste items viel dat in werkelijkheid erg tegen. Vooral het vinden van een fijne zwangerschapsbroek werd een hele zoektocht waar ik maar niet in kon slagen.

Inmiddels ben ik Mama van mijn zoontje Milan, woon ik met mijn vriend, Milan en 3 katten in Lent en werk ik naast Mommyme in een hele leuke baby-kinder winkel in Nijmegen.

Mommyme is mijn dream come true.

SINDS 2020

Het ontstaan van Mommyme

Het idee Mommyme is ontstaan in 2020 tijdens mijn zwangerschap. Gedurende mijn zwangerschap vond ik het erg lastig om betaalbare en modieuze zwangerschapskleding te vinden. Vanuit het idee dat dit toch beter zou moeten kunnen is Mommyme geboren.

Bij Mommyme kun je terecht voor fashionable zwangerschapskleding en leuke accessoires. Wij ontwerpen eigen unieke Mommyme items en vullen de collectie verder aan met leuke extra’s. Al onze eigen items worden bedacht, ontworpen en uitgevoerd door een team in Nederland.

Tijdens het creëren van de collectie heb ik me laten inspireren door verschillende beelden, kleuren en materialen. Een zacht, warm en comfortabel gevoel die zichtbaar wordt in onze collectie.