Retourbeleid

Toch niet blij met het bestelde Mommyme product? Retourneren is bij ons geen probleem! 

Na ontvangst van je order heb je 14 dagen om je item(s) te retourneren. Het terugsturen van artikelen is op eigen kosten en moet via de originele verpakking! Download het retourformulier hier en noteer welke items je retourneert en verzend dit formulier mee. Zorg dat je het formulier helemaal invult, zonder naam of ordernummer kunnen wij niet weten wie de afzender is en kunnen we de retourzending niet verwerken. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retournering zullen wij de kosten van de items terugstorten. Bewaar je track&trace goed totdat wij de retournering hebben verwerkt!

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbuspost is altijd op risico van de verzender)

  • Artikelen moeten binnen 14 dagen worden teruggestuurd.
  • Artikelen moeten ongedragen en ongewassen zijn.
  • Sieraden mogen niet worden geretourneerd op basis van gezondheid en hygiëne redenen. 
  • Schoenen moeten binnen gepast worden.
  • Artikelen moeten alle kaartjes bevatten.
  • Terugsturen van artikelen is op eigen kosten.
  • Bij het ruilen van artikelen is de retournering op eigen kosten.

Retour adres:
MOMMYME
Rolling Stonesstraat 117
6663 HR LENT

Meer info? Je mag ons altijd een mail sturen als er vragen zijn! Wij zijn te bereiken via: info@mommyme.nl

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur het product terug en mail ons even op info@mommyme.nl om te laten weten welk item of maat je ervoor in de plaats wilt. Wij zullen dit dan in orde maken zodra je retourzending bij ons binnen is. De verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.